Stegt laks med flødestuvet spinat

Til 4 personer

flødestuvet spinat

Tilbehør

Flødestuvet spinat:
Varm spinaten op i en gryde. (Hvis du bruger frisk spinat, kan du dampe den under låg med det vand, der hænger ved spinaten, når den er blevet vasket). Bland mælk og fløde og opløs majsstivelsen heri. Rør jævningen i spinaten under omrøring. Lad det koge op og spæd evt. med lidt vand, hvis stuvningen er blevet for tyk.

Smag til med salt og peber, evt. lidt sukker og/eller revet muskatnød.

Laksen:
Skær skindet af laksesteaksene og steg dem ved middelstærk varme på en pande uden fedtstof i 3-4 min på hver side. Krydr med salt og peber.

Indsendt af
d.
22.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.