Kylling i baconsauce med bønner

Ingredienser

Varm olien op på en pande og brun kyllingefileterne heri. Tilsæt bacon og løg og lad begge dele stege med i ca. 7 min.

Rør lidt en gang imellem og krydr med salt og peber. Hæld bouillon på panden og lad den koge i 2 min.

Tag kyllingefileterne op og hold dem varme på et fad. Ryst eller rør melet med 1 dl vand og hæld jævningen i bouillonen under omrøring. Tilsæt timian og lad saucen koge godt igennem ( ca. 5 min, hvis der er brugt hvedemel ). Smag til med salt og peber og hæld saucen over kyllingefileterne.

Server retten straks med bønner, kartofler og godt brød.



Gratinerede bønner !

Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min. Hæld dem op i en sigte og lad vandet dryppe af.

Læg derpå bønnerne i et ildfast fad, drys med ost og sæt fadet under grillen i ovnen, indtil osten er gylden.

Indsendt af
d.
09.04.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.