Opskrift på forret med vildt

Til 4 personer

Revet gulerod sauteres i smør, tilsættes mælk, koges op og tilsættes polentamel, koges godt igennem, smages til med salt og peber og sættes på køl.

Roden skæres af artiskokken og koges i vand med citron i 15 min., bladene plukkes af og indmaden tages ud og køres igennem en sigte.

Bagekartoflen koges og pureres igennem en sigte og blandes med artiskokken.

Artiskok-massen sprøjtes ud i 5 cm i diameter, fryses og paneres i æg og rasp.

Selleri skrælles og skæres ud i 5x5 cm og steges i smør og bages færdig i ovnen.

Sauce:
Skalotteløg og afpuds ristes af med hvidløg i en tykbundet gryde, glaseres med portvin og rødvin. Vildtfond kommes på og reduceres til passende konsistens under afskumning. Sigtes. Reduceres videre til passende konsistens.

Dyreryg afpudses og vikles ind i skinken og steges 8-12 min. i 180 grader.
Polenta skæres i 4 brede bånd og steges gyldne på panden.
Artiskokkroketten friteres hurtig og varmes videre i ovnen.

Dyret serveres i 4 dele og anrettes med polenta og glace on confit af selleri og kroketter.

Indsendt af
d.
09.04.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.