Chorizosandwich med tomatsalsa !

Yderst lækker sandwich med traditionelle spanske ingredienser og smag.

Til 4 personer

Til tomatsalsaen

Salsaen: Varm olien op i en gryde, tilsæt løg, hvidløg og chili og kog i omkring 5 minutter, til det er blødt. Hæld de hakkede tomater og de soltørrede tomater i og kog ved middelvarme i omkring 10 minutter, indtil blandingen er kogt til en pasta. Smag til efter behag.

Varm en grillpande godt op. Skær pølserne i halve på langs og steg dem på grillpanden med skæresiden nedad, indtil de er brunede, og paprikasaften og olien trænger ud. Vend pølserne og steg dem i 2-3 minutter. Sæt dem til side og hold dem varme.
Læg brødet på den varme grillpande og pres det ned, til det er gyldent og har suget olien fra pølserne. (Det skal formodentlig gøres i flere hold). Tag dem af panden, fordel salsaen på de fire stykker brød og læg chorizoen ovenpå.

Vend rucolaen i citronsaft og læg den oven på chorizoen. Smag til med salt og peber og læg de sidste stykker brød ovenpå. Servér omgående.

Indsendt af
d.
09.04.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.