Indbagt laks

Dejligt frisk laks i butterdej og så i ovnen sammen med grøntsager. Hertil kommer en skøn frisk dressing.

Til 8 personer

Dressingen

Først renses fisken godt og den lægges i en bradepande.
Der drysses salt og peber henover. Suppevisken lægges ved. Citron, hvidvin og eksempelvis lidt vand hældes ved.

Fisken sættes i en opvarmet ovn ved 160 grader i cirka 20 minutter.
Når fisken igen er afkølet lidt, renser man den for skind og ben.

Dernæst ruller man butterdejen ud til cirka 40x50 cm. Man kan samle butterdejspladerne pladerne med lidt vand.

Så lægges fisken på midten af butterdejen. Drys lidt ekstra salt, peber og citron på.

Inden man lukker butterdejen kommes der nogle finsnittede porrer og finrevne gulerødder ved.

Til sidst lukkes enderne. Pensel med æg og sæt dem i en 200 grader varm ovn. Maden er færdig når butterdejen er lysebrun. Bages i cirka 20 min.

Dressingen blandes – kom citron, salt, peber og krydderurterne i A38’en.

Indsendt af
d.
09.04.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.