Grillet oksespyd med løg og tomat

Ingredienser

Blomkål med rosiner

Dressing

Fedtfattig

Grillet oksespyd med løg og tomat:
Læg spydene i vand i 10 minutter så undgår man at der går ild i dem.

Skær kød, løg og tomat i mundrette stykker og sæt dem skiftevis på spyddet.

Den ene tsk olie blandes med timian og pensles på og den anden tsk blandes med presset hvidløg.

Læg spydene på grillen og lad dem stege efter ønske.

Det sidste minut pensles med hvidløgsolien.

Krydder med salt og peber og citronsaft.
Spyddene kan også steges på spyd i ovnen ved 200C.

Blomkål med rosiner:
Skær stokken af blomkålshovedet og skær det i bitte små buketter, som lægges i en skål med kogende vand i 15 min.
Dræn for vand.

Dressing:
Bland alle ingredienser til dressingen og smag endelig til.
Vend blomkål, meget finthakket løg og rosiner i.

Indsendt af
d.
22.07.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.