Helstegt pattegris

Ingredienser

En gris på ca. 65 kg.

Først laves marinaden til grisen. Brug madolie og grillkrydderi, salt og peber (krydderier putter man i, alt efter hvad man selv synes om). Man skal cirka bruge ½-1 liter madolie, der kommes krydderier i til massen er tyktflydende.

Tænd nu for grillen og vendt med at hænge grisen op til der er cirka 10 cm flammer. Nu pensles grisen med marinaden, der bruges cirka 1/3 af marinaden. Grisen skal grilles i ca. 6-7½ time.

Husk at vende grisen jævnligt. Resten af marinaden bruges i løbet af de første 3 timer.

Man kan komme lidt øl i marinaden så bliver skorpen god sprød.

Indsendt af
d.
14.04.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.