Diabetes kager

Kager velegnet til diabetikere.

Ingredienser

Fedtfattig

Først skoldes mandlerne hvorefter de smuttes og hakkes fint.
Herefter blandes hvedemelet, sødemiddelet, mandlerne, sukaten, potaske, og brunkagekrydderierne godt.
Dernæst smuldres margarinen i melet. Æggehviden samler dejen.
Ælt dejen godt igennem og tril den cirka 5 cm tyk i en stang på cirka 25 cm.
Læg dejen på et skærebræt og dæk den til med husholdningsfilm.
Herefter stilles dejen i køleskab i minimum 2 timer.
Til sidst skæres dejen i tynde skiver og den lægges nu på en bageplade.
Kagerne bages ved 200 grader øverste ovnen i ca. 6 min.

Indsendt af
d.
18.04.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.