Vikingegryde

Til 3 personer

Svinemørbraden afpudses for sener og skæres i tykke skiver.
Steges i smør, hvorefter karry tilsættes.
Mængden af karry efter smag.
Lidt vand tilsættes, derefter lidt paprika (ikke for meget).
Derefter tilsættes væden fra champigon og evt lidt mere vand.
Kødet skal være dækket.
Simrer ved svag varme i ca. 5 kvarter.
Så tilsættes champigon og peberfrugt, som er skåret i strimler.
Derefter hældes der fløde i og der tilsættes ketchup. Derefter skulle sovsen gerne have en gyldenbrun farve. Der kan evt tilsættes lidt ekstra paprika som er rørt ud i lidt vand, så det ikke klumper i sovsen.
Til sidst tilsættes pølserne og der serveres ris eller pomfrittes til.

Indsendt af
d.
20.04.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.