Grillet dessert

Ingredienser

  • træspyd
  • frugt (f.eks. ananas, pære, æble, fersken, melon etc.)

- Marinade af

Vi kender det alle sammen: det er sommer, vi griller, men når kødet er færdigt er grillen stadig varm! Nogle griller ekstra til næste dags madpakke, eller til at have i fryseren – det er nemlig en lækker bid sommer at kunne tage ud senere på året!

Men hvorfor ikke bruge den sidste varme til at grille desserten!

Lad træspyd ligge i vand en times tid, inden du trækker frugt i passende stykker på.

Pisk ingredienserne til marinaden grundigt igennem.

Børst frugtspyddene med marinaden, og læg dem på et fad under film, til I er færdige med at grille kødet. Læg spyddene på grillen, og lad dem blive gyldenbrune.

Smager fantastisk med råcreme, vaniljeis eller flødeskum til.

Indsendt af
d.
12.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.