Broccoli med Cheddar Sauce

Broccoli dampes og dryppes af. Dernæst laves en ostesovs som hældes over broccolien på et serveringsfad.

Ingredienser

Damp broccoli indtil det er sprødt-mørt. Placer broccoli under koldt rindende vand for at stoppe kogningen, og lad dryppe af.

Smelt smør i en lille kaserolle ved svag varme. Tilsæt mel og bland godt. Lad simre i 2 minutes og hæld mælk i. Rør med træske. Krydr med salt, peber, paprika og muskatnød.

Lad simre 8-10 min. over lav varme, under omrøring. Rør osten i og lad simre videre 2-3 min. Stadig ved svag varme.

Arrangér broccoli på serverings fad, hæld Cheddar Sauce over, og server.

Indsendt af
d.
12.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.