Sommer-æggekage i mikroovn

En rigtig sommer-æggekage ret med ost, squash og hamburgerryg.

Ingredienser

Vælg et stort fad. Fordel solsikkekernerne i fadet og tildæk. Rist kernerne i mikroovnen ved 650 watt i 2 minutter.

Hæld majsene op i en sigte og lad dem dryppe godt af. Skyl squashene. Halvér dem på langs og skær i skiver. Skær kødet i strimler, og osten i små terninger. Bland majs, squashskiver, kød, ost og solsikkekerner sammen i fadet. Rør æggene sammen og tilsæt piskefløde og krydderier. Hæld æggeblandingen over grøntsager og kød.

Tildæk, og tilbered på 650 watt i 8 minutter. Stik lidt i æggemassen med en paletkniv, så det kan løbe ud til kanterne. Tildæk, og tilbered yderligere 7-8 minutter på 650 watt og servér. Retten er fyldig, så den behøver kun brød og en grøn salat til.

Tip:
Istedet for hamburgerryg, kan man bruge røget kalkunbryst.

Indsendt af
d.
06.08.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.