Fisk à la Thai

En fiskeret som bages i ovnen med traditionelle thailandske specialiteter såsom karrypasta og fish sauce. Server godt brød til.

Til 4 personer

Læg fisken i passende stykker i et smurt dybt ildfast fad, krydder med salt og peber. Skræl rødløg og skær dem i både, svits dem et par minutter på panden i lidt olivenolie, tilsæt derefter peberfrugterne som er skåret i strimler, og timiankviste. Lad simre max 1 minut.

Tilsæt fishsauce (det vil koge op) hæld derefter hele molevitten ovenpå fisken og tilsæt fløden som er blevet rørt op med currypastaen. (hvis man bruger 2 spsk. er det pænt stærkt).

Bages ved ca. 200 gr. i ca 35 min.
Kog frisk båndpasta til.
Server evt. et godt brød til gerne f.eks. foccacio med timian....! Smager himmelsk! Velbekomme

Indsendt af
d.
12.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.