lotte´s gullashsuppe

Denne opskrift er sprængfyldt med lækre ingredienser. Til dig der gerne vil lave gullashsuppe som er noget helt ud over det sædvanlige.

Til 4 personer

Svits kalkunkødet ganske let i en stor gryde.
Tag det op og læg det til side.
Tilsæt 1 spsk olie, kom porre i og steg dem 5 min.
Rør paprika, salt, peber, laurbærblade og hvidløg i.
Tilsæt kød, tomater og ½ l vand og rør det sammen.
Opvarmes til kogepunktet, dæmp varmen, læg låg på og lad det småkoge i ca ½ time, eller indtil kødet er mørt.
Tilsæt resten af vandet, peberfrugt, champignon og kartofler.
Opvarmes til kogepunktet, dæmp varmen og lad det småkoge under låg, til kartoflerne er møre ca 20 min.

Indsendt af
d.
13.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.