Spansk kylling i Mandel Sauce

Til 4 personer

Fedtfattig

Opvarm olien i en ovnfast kasserolle og rist brødet, mandler og hvidløg. Fjern og sæt til side. Steg kyllingestykkerne i den samme olie, fjern og sæt til side. Rist løg i den samme olie til de er bløde. Så lægges kyllingen tilbage, dæk med vand og tilsæt citronsaft, salt, kanel og nelliker. Dæk til og tilbered over lav varme i 45-60 minutter.

Imens blandes safran, spidskommen, ristet brød, hvidløg og mandler. Tilsæt kogte æggeblommer og fortynd med lidt kogevand.

Når kyllingen er næsten tilberedt, tilsæt krydderiblandingen. Kog ikke op, da saucen kan skille. Det skal være ret tykt i konsistens.
Server med hakkede, stegte kyllingelever og kvarte hårdkogte æg, samt trekantede brødcroutoner.

Indsendt af
d.
13.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.