Kylling med savoykål i appelsinsauce

Ingredienser

Fedtfattig

Gør savoykålen i stand, skær den i kvarter på langs, og skær stokken fra. Skær bladene i strimler, og vend dem i den varme olie. Tilsæt bouillonen, og lade det simre under låg i 15 minutter ved svag varme. Krydr med salt og peber.

Krydr i mellemtiden kyllingebryst fileterne med salt og peber, og vend dem i mel. Brun dem så i smørret i 4-5 minutter på hver side, til de er gyldenbrune. Tag dem af panden, og hold dem varme i ovnen.

Hæld kålen på panden sammen med stegeskyen, creme fraiche og appelsinsaft. Lad det koge kraftigt op, og smag til med salt, peber og sukker.

Indsendt af
d.
13.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.