Tandoori kylling

Til 6 personer

tandoorimarinade af

til servering

Fedtfattig

Steges i ovn på 250 grader.

Skind tages af kyllingen og den skæres i 8 stykker.

Bland yoghurt og krydderier i en skål og læg kyllingen i. Sørg for at alle stykker er godt dækkede af marinaden.
Dæk med plastfolie og stil køligt i mindst en time, men gerne natten over.

Opvarm ovnen til 250 grader, læg kyllingestykkerne i en bradepande. Marinaden kan kasseres.

Vend kyllingestykkerne engang imellem og gennemsteg dem til de er gyldne udenpå.

Kog ris eller couscous og anret til sidst kylling ovenpå. Pynt evt. med koriander eller anden frisk krydderurt, da mange jo ikke bryder sig om koriander.

Indsendt af
d.
13.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.