Leverbøf med mos/kartoffel+æblemos

Ingredienser

Til æblemos

  • 4 -5 gode madæbler
  • 1 1/2 tsk sukker
Fedtfattig

kød, lever, æg, salt og peber blandes godt og formes til bøffer steges på pande tl de ikke safter mere !

Kog skrællede kartofler til de er helt møre, put dem ned i skålen med de 2 dl. mælk og mos dem enten med røremaskine eller ris. lægkærgåden ovenpå, og drej den hurtig rundt. KLAR NU TIL SERVERING.

Inden mosen skrælles æbler og skæres i både.
Koges til de er møre i 2 dl. vand m.sukkeret
røres igennem gennnem med en gaffel . og serveres ved siden af kartoffelmosen.
Så kan hver især tage så meget æblemos på kartoffelmosen, som ønskes.
Jeg har personligt oplevet børn der ikke kan lide lever, spise denne ret med fryd, og du selv vil blive positivt overrasket over smagen - velbekomme Jer !

Indsendt af
d.
16.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.