Farsbrød

En klassisk og udførlig opskrift på godt farsbrød. Kan bruges til pålæg dagen efter hvis man så lyster.

Til 4 personer

Fedtfattig

Varm ovnen op til 175 grader.

Bland alle ingredienserne sammen og form farsen til 2 små brød på 10 cm høje.
Læg brødene i en bradepande der er gnedet med olie eller på bagepapir.
Dæk brødene med alufolie.
Bag farsbrødet i 30 min og fjern folien.
Bag yderligere 30 min.
Farsbrødet skal hvile 10 min inden du skære den ud

Tips: Er god til pålæg eller kold sammen med en gang salat.
Kan laves som bøffer og serveres med salat og bagte kartofler.

Indsendt af
d.
18.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.