Mager leverpostej

Det er ingen sag at tilberede en dejlig mager leverpostej.

Til 4 personer

Fedtfattig

Lever og kalkunbryst skæres i meget små stykker og kommes lidt efter lidt i foodprocessor.
Tilsæt løg som er hakket meget fint sammen med de kogte kartofler,som ligeledes er skåret i stykker.
Tilsæt æggene et ad gangen sammen med mælken og pisk forsigtigt rundt.
Tilsæt salt og peber og bland det i kødmassen.
Bland det hele godt og fordel i 2 forme.

Postejen kan bages med det samme eller fryses ned til senere bagning.
Bages ved 175 grader i ca 25 min i vandbad tages postejen direkte fra fryseren er bagetiden ca 35 min.

Indsendt af
d.
18.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.