Pølsehorn

De lækre pølsehorn er nemme at lave med vores populære opskrift. En dansk klassiker som aldrig går af mode!

  • Disse pølsehorn kan sagtens fryses, og så er de gode i madpakken.

Til 4 personer

Udgør gæren i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Lad den hæve i ca. 20 min. Del dejen ud i 4 portioner, rul hver potion ud til en cirkel og del cirklen i 8 trekanter. Læg en 1/2 pølse på hver trekant og rul dejen om pølsen fra den brede ende. Lægges på to plader med bagepapir og efterhæver ca. 15 min. Pensles med æg og bages i 12-15 min. ved 200 grader.

Indsendt af
d.
27.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.