flødekylling med citronris

Ingredienser

bland fløden med ingefær, hvidløg og salt i en skål. vend kyllingen i. lad grene kyllingen trække 15 min. eller mere i køleskab. svita kardemomme og koriander i olien. kom kylling og fløde i gryden, vend rundt og lad retten simre ved høj varme til saucen skiller, kyllingen får farveog er gennemstegt, ca. 12 min. vend rundt undervejs. saucen koger næsten væk og sådan skal det være. hak løg og svits den i smør i en gryde. riv skallerne af de to citroner ned i gryden og svita videre. rør ris med løg og citron og hæld 5 dl vand og lidt salt i gryden. kog risene og smag til med citronsaft.

Indsendt af
d.
27.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.