whiskypasta

Ingredienser

  • Dette er en meget nem pastaret, hvor sovsen kan laves i god tid i forvejen, dette er især en fordel når retten skal bruges til gæster
  • Pastaret til 4 personer

Pastaret med whisky sovs

Pil og hak charlotteløget samt hvidløgene fint
Svits dem let i olien, sammen med esdragon, rosmarin og meget lidt chilli.( det må ikke tage farve)
Tilsæt whisky, tomatpure, boullion og fløde.
Lad det småkoge i ca. 5-7 min. ( sovsen kan laves i god tid i forvejen)
Kog pastaen aldente ( med bid i) , vend den forsigtig i sovsen og server den på forvarmede tallerkener med friskrevet parmasan ( brug endelig ikke den færdigrevne) samt pynt med bredbladet persille.

Hertil serveres et godt glas italiensk vin , f.eks en god Valpolicella classico superiore eller en primitivo

Rigtig god fornøjelse

Indsendt af
d.
31.05.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.