Urtelaks ovnbagt

Ingredienser

Fedtfattig

Jomfruolivenolie, hvidløg, estragon og citronsaft blandes i en skål og hældes over laksefileterne (skal trække min. 30 minutter i køleskab).
Rød og grøn peber, squash og champignon renses og skæres i grove tern og sauteres i ca. 5 min. i lidt margarine. Smages til med salt og peber.
Grøntsagerne placeres i bunden af et ildfast fad (skal IKKE smøres).
Laksen lægges ovenpå og den resterende marinade hældes over retten.
Bages i en forvarmet ovn ved 200 gr. i ca. 20 min.
Serveres med pasta og evt. ciabattabrød.

Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.