Grønsagstærte

En populær opskrift på grønsagstærte med dejligt fyld og simpelt at lave. Skal bage i ca. 25 minutter.

Mørdej

Fyld

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det sammen med melet indtil det ligner revet ost. Tilsæt salt og vand og saml dejen med hænderne (ælt ikke). Fordel dejen i en let smurt tærte - eller springform så den dækker bund og mindst halv op af siderne. Stil den til i køleskabet i ca. 20 min. Prik derefter bunden med en gaffel og forbag i ca. 10 min. ved 200 grader.

Imens mørdejen står i køleskabet laves fyldet. Rens og skær porre og broccoli i mindre stykker. Pisk æg og fløde sammen. Bland resten af ingredienserne heri. Fordel fyldet i den forbagte bund. Bag tærten i ca. 25 min. ved 200 grader.

Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.