kalkun i sur/sød-sovs

Til 2 personer

sur/sød-sovs

Rens porren og skræl guleroden.
Snit porre og gulerod i tynde skiver.
Rens squashen og skær den i små tern.
Rør maizena, brun farin, sojasovs, eddike, appelsinsaft og vand sammen.
Opvarm olien i en gryde og svits kalkunkød, porre og gulerod ved høj temperatur under omrøring ca. 3 min.
Bland squash og spirer i og hæld sovsen over.
Kog retten ca. 6-7 min.
Smag til med salt og peber.

Tilbehør: ris, tomatsalat og brød.
Tilberedningstid: ca. 25 min.

Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.