Tomatmarmelade

Alsidig tomatmarmelade. Brug den enten som en almindelig marmelade på f.eks. boller eller knækbrød eller server som tilbehør til enhver slags ost. Går også godt i spænd med fiskeretter og diverse desserter.

Ingredienser

Fedtfattig

Skold tomaterne, lad dem stå et kort øjeblik og fjern så skindet. Hak dem i små dele. Pres saften ud af citronen.

Kom tomat og citronsaft i en gryde med låg og lad det koge i 15-20 minutter. Kom citronsyre i og lad det koge i 10 minutter mere. Rør rød melatin sammen med vandet og kom blandingen i gryden under omrøring. Lad det koge et par minutter igen og kom sødemiddel i efter smag. Blend evt. marmeladen.

Øs tomatmarmeladen på rene, skoldede glas.

Indsendt af
d.
20.08.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.