Kinesiske forårsruller

Forårsruller med svinekød. Opskriften viser både hvordan du laver forårsrulledejen og steger de færdige forårsruller i frituren.

Til 6 personer

Skær svinekødet i meget små tern og brun dem i 10-15 min. Tilsæt skivede løg og brun dem til de er gyldne. Tilsæt sojasauce og Sambal Oelek og brun det let. Skær alle grøntsagerne i små stykker, bland dem med smuldrede terninger og salt og kom det på panden. Lynsteg til det er varmt. Lad det køle af.

Lav en lind dej af mel, vand, stiftpiskede æggehvider og lidt salt. Kom olie på stegepanden og kom dejen på som til en pandekage, men de skal kun steges let på en side. Så snart de slipper panden, tages de af og afkøles. Derefter kommer fyldet i og "pandekagen" foldes omkring. Samlingerne lukkes med æggehvide eller vand. Til sidst friture steges de i olie og serveres med sød soya sauce på bordet.

Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.