Birgittes kødsauce

En rigtigt god opskrift på kødsauce som kan serveres med pasta, parmesanost, salat og flutes.

  • Kan også serveres med kartoffelmos.

Til 5 personer

Fedtfattig

Løg og hvidløg svitses,farsen svitses med. Gulerødder og peberfrugt skæres i tern og tilsættes. Alle krydderierne tilsættes. Flåede tomater og tomatpure blandes i sammen med væsken og boullionterningen.
Retten skal simre med låg på i cirka 2 timer jo længere tid den koger det bedre bliver den.
Retten smages til med salt og peber.
Til retten severes der pasta, parmesanost salat og flutes. Det smager skønt. Hvis der bliver rester tilbage af saucen kan man bruge det til pizza det gør jeg selv og det smager bare godt.

Indsendt af
d.
06.06.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.