Pizzaopskrift

Pizzaopskrift med fokus på få, gode ingredienser. Tomat og friske basilikumblade er en klassisk kombination, fordi den virker. Pinjekerner er mere utraditionelt, men fungerer formidabelt som et nøddeagtigt, sprødt indslag.

  • Der kan evt. suppleres med andet fyld efter smag.

Ingredienser

Tomatsauce

Fyld

Rør gæren ud i vandet og bland salt, olie og mel i. Ælt det grundigt sammen til en sammenhængende, jævn dej. Lad den stå et lunt sted og hæve i omtrent 20 minutter.

Mens dejen hæver, kan du klargøre fyldet. Pres hvidløget og bland det med tomatpuré og olie til tomatsauce. Snit tomaterne i skiver, som igen skæres over på midten. Skær mozzarellaen i skiver.

Drys en smule mel ud på bordet og rul dejen ud. Del den i 4-6 mindre pizzaer og placér dem på en plade med bagepapir.

Smør tomatsaucen jævnt ud på bundene og læg tomatskiverne på. Læg derpå mozzarella, pinjekerner og basilikumblade på pizzaerne.

Bag dem i omtrent 10 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
20.08.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.