Udhulet tomat med ostesalat

Tomater udhules og fyldes med en skøn blanding af dressing med mayonnaise, creme fraiche, peberrod og ost, agurk og æbler. Serveres med flutes.

Ingredienser

Fedtfattig

Skær toppen af tomaterne og udhul dem. Læg dem med bunden i vejret, så de drypper af.

Bland mayonnaise, creme fraiche og peberrod. Striml ost, agurk og æbler fint, og vend det i dressingen.

Kom fyldet i tomaterne. Sæt dem i koldt indtil servering.

Et serveringsfad dækkes med fintstrimlet salat og herpå sættes tomaterne.

Kan serveres med flütes.

Tilberedningstid ca. 20 min.

Indsendt af
d.
20.08.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.