Kogt torsk

Lav en god kogt torsk med masser af godt tilbehør til iform af røget flæsk og fiskesuppe.

Ingredienser

Tilbehør til kogt torsk:
Først skæres flæsket i terninger, som brunes i en gryde. Dernæst sies fedtet fra. Fedtet bages op med melet og fortyndes med fiskesuppe til en passende konsistens.
Herefter smages sovsen til med krydderier. Til sidst kommes flæsketerningerne i og sovsen serveres til fisken.

Tilberedning af torsken:
Efter at Fisken er rengjort, skåret i passende stykker og vasket, lægges i koldt vand i ca. 1 time.
Derefter koges den med rigeligt salt og 2 spiseskefulde eddike. Når finnerne slipper er torsken kogt. Serveres med ovenstående tilbehør.

Indsendt af
d.
22.06.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.