Smørfisk

Ingredienser

Risene koges i cirka ½ time og køles af. Skyl spinaten godt og dryp den af. Skallen rives af 1 citron og sættes til side. Pres saften ud af de 2 citroner og hæld det i en gryde sammen med 2 deciliter hvidvin og den revet citronskal. Herefter bringes gryden i kog. Nu tilsættes fløde og det smages til med salt og peber. Jævn det med maizena. Skær smørfisken i stykker og tør den. Herefter vendes det i mel og steg det på en varm pande. Fisken krydres med salt og peber. Rist pinjekernerne, gyldne, på en tør pande. Læg de grønne muslinger i en sigte og sæt dem i en gryde med 1 deciliter hvidvin og 1 deciliter vand. Læg låg på. Kog grøntsagerne så de stadigvæk er dejlige sprøde. Sautere spinaten på en pande med smør og de kogte ris tilsættes med salt og peber.

Indsendt af
d.
22.06.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.