Ris Taffel

En udførlig og god opskrift på ristaffel.

Til 10 personer

Brun margarinen.
Brun kødet.
Kom derefter de finthakkede løg i.
Tilsæt Ingefær,Cayennepeber & Svinebouillon.
Kom de hakkede flåede tomater i.
Lad det koge i 1 time.
Tilsæt meljævning.
Lad det simre i 5 minutter.

Til slut, kommer du creme fraichen i og rører godt rundt.
Lad det simre i 5-10 min.

TILBEHØR:
Peanuts
Bananer
Agurker
Rosiner
Peberfrugter
Kokosmel.

DET SMAGER BARE GODT ...

Indsendt af
d.
25.06.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.