Linse gratin

En ovnret med linser og andre vegetariske ingredienser.

Ingredienser

Først skylles linserne, hvorefter de lægges i blød i 2 timer. Efter de to timer hældes vandet fra og koges møre i nyt rent saltet vand i cirka 15-20 min. Når dette er sket, lader man dem dryppe af.

Herefter pilles og hakkes løget og svitses på panden i olie sammen med champignoner som er skåret i skiver. Dette blandes nu med linserne, solsikkekernerne, krydderierne, cremefraichen og halvdelen af den revne ost.

Til sidst kommes massen i et smurt ovnfast fad, hvorefter resten af osten drysses på og sættes i ovnen ved 225 gr. i 25-30 min. Retten tages ud når den har en flot gylden farve og er gennemvarm.

Indsendt af
d.
07.07.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.