Rådyr Ryg med timinan kartofler og Harricoverts svøbt i

Ingredienser

fond

Sauce

Ryggen skæres fra benet. Brunes på panden. ( Kun brunes).
Steges videre midt i ovnen på ca. 175 grader i 15 minutter. Ryggen skal derefter hvile i 15 min.
Der koges en fon på på benet. Benet + ingredienser koges i en suppegryde ca 4 timer. Bullerkoges derefter ned til det halve. (husk at kigge efter at det hele ikke koger væk).
Soves bages op, og smages til med de forskellige ingredienser.
Kartofler Skrælles eller pilles deles i gode terninger. Vendes i en god olie evt. raps. Der kommes timinan i (1/2 glas) salt & peber. Kommes i ovnen ca. 50 min. ved 175 grader . ( Kan evt. laves om formiddagen og bare varmes om aftenen.) ca 4-5 stk Harricovert svøbes ind i bacon og kun lige brunes på pande. Varmes i ovnen ca 175 grades få minutter når de skal bruges.
Som extra grønsager kan du lave på grillen.
Gulerødder deles i kvarte, forårsløgen del i samme størrese som gullerødderne, peberfrugterne deles i store stykker, championger deles i 2 stk. der komees balsamico eddike på efter smag, ca 4 spsk. smørret kommes oven på , salt drysses på tilsidst. Varmes i grilles ca 20 min. Der skal stadigvæk være bid i dem.


Indsendt af
d.
28.07.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.