Boller uden gluten

Opskrift på boller uden gluten.

Ingredienser

Først opløses gæret i saltet og sukkeret. Dernæst tilsættes olie, æg og halvdelen af sojamælken. Herefter tilsættes melet som røres godt ud med piskeris. Nu tilsættes kernerne. Når dette er sket røres dejen igen og resten af mælken til dejen har den rette konsistens. Hvis dejen stadig er for tør er det en god ide at komme lidt vand ved.
Dejen skal ikke æltes og derfor puttes den i papirforme. Stil bollerne til hævning et lunt sted, hvor de skal hæve op til dobbelt størrelse.
Til sidst pensles bollerne med æg.
Bollerne bages i 15 - 20 min. ved 225 grader. De tages ud når de har fået en flot gylden farve.

Indsendt af
d.
05.08.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.