Sydstatskagen
Ingredienser
- Bund: 5-7 digestive kiks, 50g smeltet smør
- Fyld: 300g hvide skumfiduser (bedst er marshallowa, de giver ingen bitter smag), 1 dl mælk, 1/2 tsk kanel, 350 g mørk chokolade, 4 dl piskefløde, 1/2 dl espressokaffe og 3 tsk romessens
Smelt 50 g smør og smuldre kiksene heri. Lægges i en papirforet springform . Dernæst smeltes skumfiduserne i mælken sammen med kanel og køles af. Smelt chokoladen over vandbad og lad den køle af.
Derefter blandes chokoladen, espressokaffen og romessensen i massen og til sidst vendes flødeskummet heri og det hele hældes over kikse-bunden.
Lad kagen hvile i køleskabet nogle timer og den er klar til servering. Den skal som sagt ikke bages.
- Indsendt af
- d.
- 10.08.05.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Kager