Sydstatskagen

Ingredienser

  • Bund: 5-7 digestive kiks, 50g smeltet smør
  • Fyld: 300g hvide skumfiduser (bedst er marshallowa, de giver ingen bitter smag), 1 dl mælk, 1/2 tsk kanel, 350 g mørk chokolade, 4 dl piskefløde, 1/2 dl espressokaffe og 3 tsk romessens

Smelt 50 g smør og smuldre kiksene heri. Lægges i en papirforet springform . Dernæst smeltes skumfiduserne i mælken sammen med kanel og køles af. Smelt chokoladen over vandbad og lad den køle af.

Derefter blandes chokoladen, espressokaffen og romessensen i massen og til sidst vendes flødeskummet heri og det hele hældes over kikse-bunden.
Lad kagen hvile i køleskabet nogle timer og den er klar til servering. Den skal som sagt ikke bages.

Indsendt af
d.
10.08.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.