Fyldte tomater på græsk

En meget spændende opskrift på tomater fyldt med ris og løg, som bages 20 minutter i ovnen.

Ingredienser

Fedtfattig

Tænd ovnen på 200°. Skær et snit øverst i tomaterne, udhul dem og gem indmaden. Drys tomaterne med salt, peber og lidt sukker og stil dem til afdrypning med åbningen nedad.

Sauter løg og hvidløg for svag varme i olivenolie til løgene er møre, tilsæt kanel, ris og indmad fra tomaterne og sauter yderligere 5 min. Kom 3 dl vand, lidt salt og peber ved og lad fyldet koge i ca. 8 min., eller til risene har opsuget vandet og er knap møre. Lad det køle lidt og bland dild og mynte i.

Fordel fyldet i tomaterne og stil dem i et smurt fad ('låget' skal slutte nogenlunde tæt, for at risene ikke bliver hårde). Bag tomaterne i 20 min.

Indsendt af
d.
02.09.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.