Opskrifter med kylling

Ingredienser

Først bankes kyllingfileterne let, hvorefter de krydres med salt og peber. Herefter steges de i citronsaft eller olivenolie på panden i nogle få minutter på hver side. Dernæst tages de af og stilles til side.
Dernæst skrælles kartoflerne og skær i meget tynde skiver. Herefter vaskes tomaterne og skæres i både. Efterfølgende pilles løgene som også skæres i både.
Fordel kartofler, tomater og løg i et ildfast fad. Nu blandes balsamicoeddike med olie og saften fra en citron i kop. Fordel koppens indhold udover grøntsagerne, og krydr til med salt og peber.
Retten skal sættes i ovnen på anden nederste rille i cirka 40 min. Fadet tages ud efter 25 min. og kyllingfileterne lægges over grøntsagerne, hvorefter fadet sættes i ovnen igen de sidste 10-15 min.

Indsendt af
d.
11.08.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.