Fiskebøffer

Ingredienser

Fedtfattig

Fiske- og krabbekødet kommes op i et klæde og så meget af væden som muligt vrides af.
Kom derefter farsen op i en skål og rør det med salt.
Tilsæt til sidst de øvrige ingredienser.
Farsen skal hvile ½-1 time i køleskab inden den formes til ca. 8 lidt flade bøffer.
Steges ca. 4 min. på hver side ved middelgod varme.
Fedtfattig tips: kan evt brunes i ovn på midterste rille ved 200 gr i ca. 10 min. på hver side. Bøfferne skal være godt gyldne.

Er gode i grovboller/almindelige/italienske boller med enten salat eller coleslaw til.

Indsendt af
d.
16.08.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.