Spansk bønneret

Til 2 personer

Bønnerne lægges i vand 24 timer før brug. Skift vandet et par gange. (Hvis du ikke bruger de færdige)
Nakkekammen, det halve løg, guleroden, halvdelen af pølsen og 2 fed hvidløg skæres i tern og koges i en gryde med megen paprika lidt salt og peber, i ca. 1½ time. Vandet skal kun lige dække.
I en pande sauteres resten af pølsen, løg hvidløg, salat (som også er skåret i tern), og bønnerne (hvor vandet er hældt fra) i ca. 10 min. Når nakkekammen har kogt de 1½ time tilsættes det sauterede og et glas rødvin, og det hele koges endnu ½ time.
Spaniere spiser som sædvanlig brød til.

Indsendt af
d.
22.08.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.