Forloren oksefilet

Hakket oksekød som laves til et brød omkring løg og tomater og dernæst bager i ovnen. Server med kogte kartofler og salat eller grøntsager.

Til 4 personer

Oksekødet blandes med æg, salt og peber, mel og væden fra dåsetomaterne. Suppler op med mælk (ca. 1 dl.) til en fast konsistens. Form massen til "et brød" og udhul den i midten. Kom de finthakkede løg og tomater deri og luk farsen omkring det. Skal derefter i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 grader i ildfast fad.

Server med kogte kartofler og frisk salat eller grøntsager.
Sovs dertil laves af væden fra farsbrødet.
God til sommer- og vintermad!

Indsendt af
d.
27.08.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.