Tortellini med bacon og æg

Dejlig opskrift på tortellini, der serveres med en skøn sauce lavet på æg og mælk, der iøvrigt indeholder løg, hvidløg og peberfrugt. Hele herligheden toppes af med bacon, der lige sætter prikken over i'et.

Til 3 personer

Svits bacon på en pande, og lad det dryppe lidt af på et stykke køkkenrulle. Bevar lidt af baconfedtet på panden.

Hak løg, hvidløg og rød peber, og svits det på panden, til løgene er gennemsigtige.

Kog tortellini efter anvisning på pakken, og kom dem op på panden.

Pisk æg og mælk sammen, og hæld det over de varme tortellini.

Rør rundt, til massen er blevet cremet, og tilsæt til sidst basilikum.

Smag til med salt og peber, og server pastaretten med den sprøde bacon på toppen.

Indsendt af
d.
06.09.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.