Kalkunstrimler med Wokkrydderi

Ingredienser

Tilbehør

  • ris (ca. 1½ dl. pr. person)
Fedtfattig

Skær squashen i ca. 1x1 cm. tern. Skær porren i skiver. Del peberfrugten og fjern kerner og skær den i strimler. Hak løget. Hvidløgsfeddene skal presses. Hvis du bruger tomater, skal de hakkes/skæres i tern. Hvis du bruger flåede tomater fra dåse, så sørg for at der ikke er alt for meget væde med.

Varm olien (gem evt. noget olie til at stege grøntsagerne med) op i en pande med høj kant (sauter-pande eller måske en wok).

Vend kalkunstrimlerne i wokkrydderiet.

Steg kalkunstrimlerne ved høj varme i olien i 2 minutter. Sørg for hele tiden at vende kødet. Når kødet har stegt i 2 minutter (kødet behøver ikke helt at have skiftet farve) tager du det op og lægger dem i en dyb tallerken med en flad tallerken oven på, så de ikke taber for meget varme.

Steg porre, squash, løg og peberfrugt i 3 minutter og kom derefter tomater, hvidløg, bouillon, chilisauce og sojasauce i. Dette skal stå og snurre i 3 minutter. Jævn evt. saucen med noget majsstivelse).

Man kan evt. smage til med lidt salt.

Vi anbefaler desuden kalkunbryst.

Indsendt af
d.
09.09.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.