Banan-/gulerodsgrovboller

Opskrifte på grovboller med most banan og reven gulerod.

Ingredienser

Fedtfattig

Gær og honning udrøres i lunkent vand. Bananerne moses og gulerødderne rives og tilsættes i gærblandingen. Derefter røres salt, hørfrø, evt. hvedekerner i. Grahamsmelet tilsættes lidt af gangen. Dejen æltes grundigt, det gøres bedst med en grydeske da dejen skal være meget klistret, ellers bliver bollerne tørre og kedelige. Dejen hæves 2 timer ved stuemperatur eller natten over i køleskabet.
Dejen formes til boller med to spiseskeer og sættes på bageplade beklædt med bagepapir. Efterhæver en halv til en hel time. Bages ved 180 grader i 30-35 min.

Indsendt af
d.
14.09.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.