Indisk risret

Opskrift på traditionel og velsmagende indisk risret med blandt andet svinekød.

  • Eksotisk mad på en nem måde.

Til 4 personer

Skræl æblerne, fjern kernehus, og skær dem i både. Skær løgene i skiver.

Kom olien i en wok eller gryde, og tilsæt karry. Skær kødet i mundrette stykker, tilsæt det, og brun det godt af i 10-15 minutter.

Tilsæt æbler og løg, når kødet er gennemstegt.

Vær forsigtig med at røre rundt, så æblerne ikke bliver til mos.

Lad gryderetten simre i 15-20 minutter. Rør kun for at undgå, at gryderetten brænder fast i bunden af wokken eller gryden.

Kog risene efter posens anvisning, og tilsæt dem sammen med ananasen (kan udelades).

Skær peberfrugt i skiver, og tilsæt også dem. Lad gryderetten simre i yderligere 5-10 minutter, og smag til med salt.

Indsendt af
d.
15.09.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.