Indisk risret

Opskrift på traditionel og velsmagende indisk risret med blandt andet svinekød.

  • Eksotisk mad på en nem måde.

Til 4 personer

Skræl og skære æblerne til både (fjern tænderne) og dæk dem til. Kom 1 spk olie på en wok eller gryde og tilsæt karry.
Brun olien i og tilsæt kødet i og brun dem godt i 10-15 min. Smag med salt.
Efter kødet er gennemsteget skal man tilsætte æblerne og og skivede løg. Nu skal man være forsigtig med at rør rundt for at ikke rør æblerne til mos. Lag gryderetten simre i 15-20 min. Rør kun for at undgå at gryderetten brænder til bunden af wokken eller gryden. Tilsæt nu risene og tilberede dem i iflg. opskriften på posen. Mens gryderetten simre skal man skære pepperne i strimler og tilsæt dem i gryderetten.
Lad gryderetten simre igen i 5-10 min. Så er der indisk risret til aftensmad.

Indsendt af
d.
15.09.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.