oksekødssuppe

Til 6 personer

Sæt kød og ben over i vand og bring det i langsomt i kog. Skum suppen. Læg suppevisk og løg i gryden og tilsæt salt. Læg låg på og dæmp varmen. Læg hele skrællede gulerødder og evt. persillerod/pastinak samt selleri i kvarte i gryden. Lad suppen simre – tag grønsagerne op, når de er møre – efter ca. 20 min. Lad suppen simre videre til kødet er mørt ca. 2-3 timer. Tag kødet op. Fjern suppevisk. Si suppen og skum fedtet af.

Lad suppen koge ind under låg, til den har en god smag. Rens porrerne, skær dem i skiver på skrå og kog dem i suppen i ca. 5 min.

Skær gulerødder, selleri og evt. persillerod/pastinak i tern og varm dem i suppen. Smag til med salt og peber. Varm kødboller og melboller i suppen – melboller må ikke koge!

Indsendt af
d.
18.09.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.