Hokkaido græskar suppe

Denne hokkaido græskarsuppe smager fantastisk. Som ekstra krydderi kan man riste nogle græskarkerner i salt eller soya og drysse ovenpå.

Til 4 personer

Fedtfattig

Skær græskar, kartofler/gulerødder og løg i tern.
Varm en god skvæt olivenolie op i gryden. Svits de udskårne grøntsager heri sammen med de pressede hvidløg, Tandori masalaen (som alternativ kan bruges karry og paprika) samt ca. en halv reven muskatnød.
Når grøntsagerne er møre blendes de enten direkte i gryden med en stavblender eller hældes i en alm. køkkenblender.
Et bundt bredbladet persille hakkes/klippes i.
Smag til med salt og peber, samt evt. mere reven muskatnød og krydderier.
Som prikken over i'et kan man riste et par håndfulde græskarkerner i salt eller soja til at drysse ovenpå.

Indsendt af
d.
21.09.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.