Fedtfattig chili con carne

En fedtfattig variant af den velkendte chili con carne opskrift.

Ingredienser

Fedtfattig

Pil løg og hvidløg og hak dem fint med en kniv.
Vask kartoflerne og skær dem i små tern.
Rens peberfrugterne og skær dem i små stave.
Hak chilien med en kniv meget fint (husk at fjerne nogle af frøene, hvis retten ikke ønskes for stærk).
Varm olien op i en gryde og svits løg, hvidløg og chili et par min. til løgene er blevet klare. Tilsæt kødet og brun det (kødet skal være fedtfattigt!).
Tilsæt kartofler og rød peber og rør rundt et par min.
Tilsæt bønnerne (må gerne være fra en dåse).
Tilsæt en dåse flåede hakkede tomater og salt og peber.
Tilsæt ca 1/4 l vand.
Lad retten simre under låg i ca ½ time.

Serveres med en skive grovbrød til.

Indsendt af
d.
09.09.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.